tisdag 7 december 2010

Varför?

Vad är det som får folk som redan har barn att tro att dom vet vad som är bäst för mig och mitt barn? Att bara folk blir arga för att jag valt att köpa en vagn med 4 fasta hjul... Seriöst?! Jag lever mitt liv och du lever ditt.

Som en klok människa sa till mig igår "-jag är är bäst mamma till mina barn och du är bäst mamma till dina barn!"
Tycker det stämmer så bra, om jag frågar något så vill jag såklart ha ett svar men att klanka ner på mina val och värderingar är något jag ALDRIG kommer att acceptera, just so you know!

Sen det där med namn... Varför fråga om du ändå har en åsikt? Alla har sina kopplingar till olika namn men helt seriöst vad är det för mening med att säga dom till mig? Vi väljer det namnet vi tycker om thats it!
Ledsen folks pga alla åsikter så kommer vi inte att delge något namn förrns vår krabat är född, då lär man ju slippa få kommentarerna vräkta i ansiktet i vart fall :)

Hursom har jag en livlig sak i min mage. Fullt ös hela tiden!

Vi har även funderat på att göra ett extra UL för att ta reda på kön så säkert det går men det skulle kosta 650:- oavsett om den "visar upp sig" eller inte. Känns inte riktigt värt pengarna, anledningen till att vi vill veta är för de kommande inköpen. Det mesta är ju verkligen Tjejjigt eller killigt så det skulle ju underlätta. Helt ärligt bryr vi oss verkligen inte om det blir en tjej eller kille, kommer vara lika älskat oavsett :)

Nu är det dags all laga mat till min favorit. Hörs gott folk!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar